يکشنبه 30 ارديبهشت 1397 _ 05 رمضان 1439 _ 20 مه 2018

سال جاری : 7215

تاریخ : پنجشنبه 28 ارديبهشت 1396     |     کد : 31

سومی مسابقات فوتسال جام خلیج فارس برای پردیس تبریز

مسابقات فوتسال جام خلیج فارس با کسب رتبه ی سومی پردیس تبریز دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به پایان رسید.

در این مسابقات تیم فوتسال پردیس تبریز موفق شد در دیدار رده بندی، با اقتدار و با نتیجه ی ۸ بر ۴ تیم آی تی(IT) سایت اصلی را شکست داده و رتبه سومی این مسابقات را نصیب خود کند. بازیکنان تیم پردیس تبریز در این مسابقات را آقایان حامد سلیمان پور، امیر عبدی زاده، هادی شبانی، امیر فاضل داوودی، محمد شفیعی، آرین بختیاری، شهاب باغبان و مرتضی اسمعیل زاده تشکیل می دادند. گل های پردیس در این دیدار را امیر عبدی زاده ۴ گل، امیر فاضل داوودی ۲ گل و محمد شفیعی ۲ گل به ثمر رساندند.
این مسابقات از ۱۸ ام تا ۲۶ ام اردیبهشت ۹۶ در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد و تیم پردیس تبریز با حمایت و یاری ریاست و معاونت محترم دانشکده پردیس در این مسابقات حضور داشت. این مسابقات با قهرمانی تیم هدف پایان یافت.
لازم به ذکر است آقای گلی و بهترین پاسور مسابقات هم به ترتیب به امیر عبدی زاده و هادی شبانی با ۱۴ گل زده و ۸ پاس گل از پردیس تبریز رسید.

نوشته شده در   پنجشنبه 28 ارديبهشت 1396  ساعت  08:47   توسط   مدير سايت پردیس
ویرایش شده در --- ساعت ---- توسط