دوشنبه 5 تير 1396 _ 02 شوال 1438 _ 26 ژوئن 2017

ماه : 1551
سال جاری : 20518

تاریخ : يکشنبه 2 اسفند 1394     |     کد : 26

با همکاری پردیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزارگردید:

اولین همایش سه نسل با شعر معاصر در جهت تجلیل از چهارشاعر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، اولین همایش سه نسل با شعر معاصر در جهت تجلیل از چهار شاعر: استاد علی نظمی تبریزی (ملقب به سعدی زمان) - استاد محمد علی بهمنی- استاد صالح سجادی و استاد امید صباغ نو با همکاری پردیس تبریز دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و شهرداری تبریز در پتروشیمی تبریز برگزار گردید.

دکتر ولیزاده ، رئیس دانشگاه ، در افتتاح مراسم ، ضمن تبریک دهه فجر با بیان اینکه تبریز شهر اولین ها می باشد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز برای اولین بار مراسم تجلیل از چهار شاعر سه نسل معاصر را برگزار می کند. وی دانشجویان را سرمایه های کشور دانسته و خاطر نشان کرد :  هر موقع به جوانان اعتماد نمودیم بهترین نتیجه را گرفته ایم.

در این مراسم چهار شاعر گرانقدر به شعرسرایی پرداخته و طی مراسمی از این عزیزان تجلیل بعمل آمد.

125 شعر به دبیرخانه این همایش طی فراخوان از اسپانیا ، آذربایجان و افغانستان و ایران ارسال شده بود که هیات داوران به سه تن از آنان جایزه اهدا نمود.

گفتنی است مهمانان ویژه این همایش  مهندس باغبان عضو شورای  شهر تبریز - سردار نظمی مدیر کل سازمان جوانان و ورزش استان - مهندس تمجیدی معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان - اساتید دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بودند.