دوشنبه 14 آذر 1401 _ 11 جمادى الأولى 1444 _ 5 دسامبر 2022
قمری:11 جمادى الأولى 1444

میلادی:5 دسامبر 2022

تاریخ : چهارشنبه 21 بهمن 1394     |     کد : 25

اطلاعیه وام دانشجوئی (وام شهریه دوره های نوبت دوم)

ثبت نام متقاضی وام شهریه در نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94

درخواست وام های دوره شبانه (نوبت دوم)

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره شبانه (نوبت دوم) متقاضی وام شهریه در نیمسال دوم سال تحصیلی 95-94 می­رساند جهت ثبت درخواست از تاریخ 94/11/13 لغایت 94/12/04 به صفحه اصلی سایت دانشگاه، به آدرس www.azaruniv.ac.ir مراجعه نموده و از بخش خدمات الکترونیکی قسمت سامانه وامها و کار دانشجویی، بعد از تکمیل تقاضانامه، پرینت تقاضانامه خود را تهیه و به همراه سایر مدارک مورد نیاز، به امور دانشجویی دانشکده خود تحویل نمایند.

تذکر1: بدیهی است بعد از سپری شدن مهلت مذکور، امکان ثبت درخواست و تهیه پرینت مقدور نخواهد شد.

تذکر2: ثبت درخواست، زمانی معتبر خواهد بود که پرینت تهیه شده تا مهلت مذکور به امور دانشجویی دانشکده تحویل داده شود.

* دانشجویان عزیزپس از ثبت نام مدارک خود را  به امور دانشجوئی پردیس تحویل نمایند.

جهت ثبت نام کلیک کنید

دريافت فرم تعهد نامه محضري ضامن ومراجعه به يكي از دفاتر اسنادرسمي و ثبت تعهد نامه محضري ضامن برای دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام می دهند.

دریافت فرم تعهد محضری

اموردانشجویی پردیس تبریز